radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Po zadnji pesmi "Nočem tja", s katero je Ninnay prejela nagrado Danila Kocjančiča za obetavno izvajalko na festivalu Melodije morja in sonca 2022, nam tokrat predstavlja novo skladbo z naslovom "Krasni novi časi", za katero je pevka posnela tudi videospot.

Sodobna pop glasba, kjer se prepletajo vplivi elektronskih zvokov in živih instrumentov, ustvarjajoč svež in sodoben zvok, je nastala izpod peres priznanega avtorja Alexa Volaska, s katerim pevka sodeluje že od vsega začetka. "Krasni novi časi" tako odraža pevkino edinstveno glasbeno izraznost in njeno zmožnost, da s svojim vokalom preplete čustva in zgodbe.

ninnay

Ninnay je v glasbenem svetu že uveljavljeno ime, ki je pridobile številne oboževalce zaradi njenega izjemnega glasovnega obsega in izraza. S svojo avtentičnostjo in strastjo do glasbe se uspešno uveljavlja kot ena izmed vodilnih pevk v Sloveniji.

Videospot, ki ga je režirala ekipa iz Rox Pro Production pod okriljem Roka Maverja, je bil posnet na osupljivih lokacijah, med drugim v prelepi Lipici, pa tudi kamnolomu Lipica in Botaničnem vrtu v Sežani. Pevka je v spotu vozila tudi oldtimerja znamke Mercedes, ki vizualno dopolnjuje skladbo in ustvarja atmosfero, ki odraža sporočilo pesmi.

V videospotu je nastopil tudi bobnar Ado Krpan, za styling in make up pevke pa sta poskrbeli Tjaša Škapin Couture in Anja Požar Bec.

S prefinjeno estetiko in kreativno uporabo vizualnih elementov tako video prispeva k celovitemu doživetju skladbe.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran