radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mlada dolenjska glasbenica Talia, po nekaj uspešnih izdajah, predstavlja novo poletno skladbo.

Tokrat je združila moči s Primožem Hudoklinom, ki ga bolj poznamo kot kitarista pri skupini Batista Cadillac ter producentom Borutom Antončičem - bolj poznan kot Bort Ross. Na podlagi uspešnih preteklih sodelovanj, so imeli skupno vizijo kako naj bi pesem izgledala v končni obliki. Ravno tako kot glasbo, aranžma in besedilo, so ustvarjali skupaj.

talia

(Foto: Jan Rifelj)

Pri izvedbi so jim na pomoč priskočili še Dejan Hudoklin na basu, Jaka Darovec na bobnih ter Lara Poreber (Lamai), ki je skupaj z Borutom odpela spremljevalne vokale.

Za video podobo je tudi tokrat poskrbel Jan Rifelj, ki je vso ustvarjalno zgodbo, ki se je dogajala v Borutovem studiu v Šentjerneju ujel v sliko.

Če se zbere prava ekipa je tako ustvarjanje pravo veselje!,

nam je zaupala Talia.

Pesem opisuje svet izkoriščanja v partnerskem odnosu. Vendar, kot verjame pevka, se vsaka stvar zgodi z razlogom in se iz težkih življenjskih izkušenj največ naučimo.

Moški, ki ne ve kaj točno si želi, več ženskam hkrati obljublja zvestobo, jim nosi rože a se vedno znova umakne, ko začuti, da bi ženska želela nekaj več. Tako se vrti krog žrtev, torej svet njegovih lutk - marionet, ki plešejo kot on igra. Skladba na koncu opeva svobodo, ko ženska dobi nazaj svojo moč in se iz te zgodbe dvigne še močnejša,

nam Talia razloži pomen besedila.

loadposition qrkoda}


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran