radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Ansambel Pik je skladbo "Sreča drugih" premierno predstavil na 51. festivalu Števerjan in osvojil nagrado absolutnega zmagovalca, nagrajena pa sta bila tudi oba avtorja.

Zgodba nove skladbe govori o ljubezenskih trenutkih, ko si zaljubljenca začneta ustvarjati dom, nato pa pride do razhoda. Ob tem gre skozi človeka veliko emocij. Ko bivši partner začne ustvarjati novo ljubezensko pot, pa sreča drugih zaboli.

pik zmagovalci festivala steverjan

Pesem smo začutili zelo emocionalno, ker besedilo res pove veliko in ima močno tematiko. V kombinaciji z melodijo, nam je komad takoj segel v srce,

pravijo člani ansambla Pik.

Besedilo je napisal Matej Kocjančič, za melodijo je poskrbel Miha Volk, za aranžma pa Miha Lesjak. Skladba je izdana pri založbi Trstenjak.

Na 51. festivalu Števerjan je nagrado za najboljše besedilo prejel Matej Kocjančič, nagrado za najboljšo melodijo pa Miha Volk. Oba za že omenjeno skladbo. Izvajalec, ansambel Pik pa je postal absolutni zmagovalec festivala.

Žan Trupej:

Vsak nastopajoči na festivalu si potihoma želi nekaj doseči, ampak šele ko doživiš zmagoslavje, te prevzamejo občutki, ki se jih resnično ne da opisati. Dolgo smo trdo delali, da smo dočakali dan, ko se je vse poklopilo.

Videospot je posnel Andrej Pratnemer, snemalo pa se je na domačiji Marije Gračnar, ki ima atelje Mlin umetnin.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran