radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Člani ansambla Spev in Franci Podbrežnik - Solčavski so prijatelji že dolga leta. In tokrat je prijateljstvo zapelo! V skladbi "Potujem", za katero je melodijo spisal prav Franci Podbrežnik, besedilo pa njegov smučarski kolega Marko Grandovec, je opisana prav simpatična zgodba.

spev

Za skladbo smo posneli videospot in to kar v naši domači - Šaleški dolini, med drugim tudi na velenjskem jezeru, po katerem smo se vozili s "Spletno". V zgodbi videospota lahko poleg naravnih lepot, opazite Ivano in Dejana, zelo romantičen, mlad, zaljubljen par. No, poleg nas, seveda, ter seveda enega in edinega - Solčavskega. Mnogi se spomnite naših sodelovanj pri ustvarjanju koncertov "Po Slakovi poti", kjer je Franci odlično razumel naše želje in vodenje koncerta bogato zabelil s pristnim solčavskim humorjem. Prav zato je bilo ustvarjanje te skladbe še toliko lepše in doživeto.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran