radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Legendarna plaža Zrće je včeraj gostila enega izmed najbolj prepoznavnih bandov pri nas. Fehtarji so znova podrli rekorde, na Hrvaškem pa so plapolale slovenske zastave in odmevale slovenske pesmi.

(Foto: Žan Zajc, Innea studio)

Glasba podira rekorde - harmonika prvič v Zrćah

Za nami je prvi nastop v Zrćah in verjamemo, da ne zadnji. Fehtarji smo res veseli, da imamo takšno publiko, ki pride za nami tudi na Hrvaško. Na nastopih vedno znova dokažemo, kako zelo imamo Slovenci radi slovensko glasbo in harmoniko. Energija včeraj pa je bila zares nepozabna. Pozna se, da smo bili na morju, kjer smo vsi še bolj sproščeni in pripravljeni na zabavo,

povedo Fehtarji in dodajo:

Bilo je nepopisno. Nismo si predstavljali takšnega odziva publike. Ljudje so z nami dihali kot eno, cel klub je pel "Slovenija, od kod lepote tvoje" in publika nas je na trenutke celo preglasila ...

fehtarji zrce

(Foto: Žan Zajc, Innea studio)

Za Fehtarji je neverjetno leto
Po novem hitu Schatzi so Fehtarji letošnje leto začeli z razprodanimi koncerti in se na nastopih postavili ob bok tudi največjim izvajalcem iz sosednjih držav.

Zgodba Fehtarjev je bila nenačrtovana. Stvari so se poklopile in publika nas je vzela za svoje. Verjetno ne govorijo zaman, da se najboljše stvari vedno zgodijo nenačrtovano,

še povedo fantje, ki konec tega leta pripravljajo nekaj velikega in zaključijo:

Letošnje nepozabno leto se bo zaključilo v stilu. Pripravljamo nekaj nepozabnega, ampak zaenkrat naj ostale podrobnosti ostanejo skrivnost.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran