radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

bomb shell

(FOTO: Jadran Rusjan / Avditorij Portorož)

V soboto zvečer se je skupina Bomb Shell že drugič uspešno predstavila na legendarnem tekmovanju Melodije morja in sonca. S svojo novo skladbo "Potujem" so znova navdušili – v njihove roke je šla nagrada za najboljšo glasbo, ter končno tretje mesto na legendarnem festivalu.

Poleg tega, da je bila za Bomb Shell srečna osmica, je bil nastop na festivalu obarvan tudi s pravljično sedmico – na oder legendarnega portoroškega festivala so se vrnili po sedmih letih – tokrat so občinstvu v Avditoriju in gledalcem pred malimi ekrani, ponudili svojo svežo skladbo "Potujem," ki je doživela odličen sprejem med obiskovalci Avditorija. Pevka skupine, Petra Zore, je takoj po festivalu izrazila svoje veselje ob vrnitvi na oder festivala ter poudarila, kako hvaležni so za priložnost in podporo, ki so jo doživeli na festivalu:

Vrnitev na oder 42. tekmovanja Melodije morja in sonca je bila za nas izjemno čustvena in navdihujoča izkušnja. Predstaviti našo novo skladbo "Potujem" pred tako čudovito publiko je bilo resnično nepozabno. Vsekakor pa je bila prejeta nagrada za najboljšo glasbo najboljše možno priznanje, ki ga glasbenik lahko prejme na takšnem festivalu, kot so Melodije morja in sonca,

z navdušenjem pove njihova Petra.

Na festival so se odpravili neobremenjeni, zato so prejete nagrade še toliko slajše:

Skladba je nastala popolnoma spontano, v našem 'placu', kjer ustvarjamo vse naše skladbe. Zato je "Potujem" tudi drugačna od naših preteklih pesmi, obenem pa smo veseli, da je tako občinstvo v Avditoriju, pred malimi ekrani, kot tudi strokovna žirija prepoznala potencial v naši pesmi,

še pove Petra, ter doda, da si bo trenutek ob prejemu nagrade zapomnila za vedno.

Skladba "Potujem" je že na voljo na vseh priljubljenih digitalnih glasbenih platformah, ob tej priložnosti pa so člani zasedbe Bomb Shell, skupaj s Tomijem Rihtarjem, pripravili prav posebno video animacijo, ki bo skladbo pospremila tako v televizijski, kot tudi v radijski eter.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran