radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

Spomnimo, da je Dejan svojo irokezo že pobril za dobrodelno akcijo #NiVseVFrizuri, ampak kot nam je zaupal, takrat ni bil pripravljen, da se od nje poslovi za vedno.

Morda marsikdo ne verjame, da se s frizuro na odru počutim bolj samozavestnega, to je bila do sedaj moja super moč. Ta frizura je povezala mlade in stare, razbijala je tabuje. Dejstvo je, da me je spominjala tudi na preteklost in lepe spomine, ki sem jih na odrih doživel še s prejšnjo skupino. Zdaj stopam proti 30. rojstnemu dnevu in čas je, da naredim spremembo. Dejan Dogaja band se je izkazal za odlično potezo. S fanti res ogromno nastopamo, ujeli smo se tako karakterno kot glasbeno in sedaj je čas, da za vedno pomaham preteklosti v slovo. Večkrat sem že omenil, da se bom od "slavne" irokeze nekoč poslovil ... No, sedaj bodo o tem odločili ljudje. V kolikor zberem 25 000 všečkov pod svojo objavo, mi bodo mojo irokezo obrili fantje iz Dejan Dogaja banda,

pove Dejan, ki pravi, da želi to potezo narediti na domačem terenu.

dejan dogaja

S festivalom Pivo in Cvetje sem odraščal. Kot otrok, sem občudoval glasbene zvezde, ki so nastopale samo nekaj metrov od mojega doma, sedaj pa imam to čast, da zadnja leta tudi sam na nek način soustvarjam največji festival v Sloveniji. Ponosen sem, da se slednji odvija prav v mojem domačem kraju, in mislim, da bo v petek idealna priložnost, da se za vedno poslovim od frizure in začnem novo poglavje svoje glasbene kariere,

še zaključi Dejan.

Pod pevčevo objavo so se že zvrstili številni komentarji, med drugim je Rebeka Dremelj zapisala:

Ne bom všečkala, ker irokeza si ti! Tako, da ti to kar obrdži!.

Vedeževalec Blaž pa je komentiral:

Imaš moj lajk!

Dobrodelna akcija #NiVseVFrizuri
Kar nekaj let je bila visoka irokeza zaščitni znak glasbenika Dejana Krajnca. Pričeska je sicer nastala malo po naključju, pravi Dejan; s prijateljem sta se odločila, da si naredita moderno frizuro s stoječimi lasmi. No, prijatelj je kaj kmalu obupal, Dejanovi lasje pa si bili vse daljši in irokeza vse višja – zadnja leta je štrlela 20 centimetrov v višino. Dejan si jo je rad barval priložnostim primerno in postala je njegov zaščitni znak. Pred epidemijo je dobil idejo, da bi se od nje poslovil zavoljo dobrodelnosti. Odpravil se je na TV Slovenija ter se v oddaji Vikend paket poslovil od svojih las. Vse to seveda z enim samim namenom – da podpre dobrodelno akcijo #NiVseVFrizuri, s katero je zbiral denar za socialno ogrožene družine, da bi lahko razveselil otroke ob božično-novoletnih praznikih. V dobrodelni akciji so zbrali več kot 13 tisoč evrov.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran