radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Anja Ruperčič, nadarjena pevka, ki deluje pod tem umetniškim imenom Annia, je nedavno izdala svoj nov singel "Na pol poti", ki ga je predstavila na 42. festivalu Melodije morja in sonca. Pevka je s svojim izjemnim vokalom in čustvenim izražanjem na odru hitro pritegnila pozornost občinstva, navdušenje nad njenim nastopom pa ni izginilo, saj je izvedba pesmi "Na pol poti" bila zaznamovana s pristnostjo in energijo, ki sta se dotaknili srca vsakega poslušalca.

annia

Besedilo, ki ga je napisal Klemen Ruperčič, Anjin brat, je doživeto in ganljivo, za glasbo pa je poskrbel Alex Volaskoskupaj z Romanom Sarjašem. Skupaj pesem predstavlja glasbeno mojstrovino, ki nas prevzame s svojo globino in izraznostjo.

To je skladba, ki v meni prebuja čustva, saj govori o pomembnih stvareh kot so hrepenenje, poželenje in strast. Sanje, ki so del vsakega posameznika, vodijo zgodbo skozi celotno pesem. Preko besedila tako vedno znova odkrivam samo sebe v različnih trenutkih življenja.

Videospot za pesem je bil ustvarjen pod taktirko izkušenega režiserja Roka Maverja iz produkcijske hiše Rox Pro, zato je spot je prava paleta barv, ki spretno vizualizira sporočilo skladbe. S pomočjo impresivnih prizorov narave, vožnje s starodobnim vozilom Volkswagen, ki ga imenujejo 'Zapeljivček' in Anjine karizme se ustvari pravo vizualno doživetje, ki gledalca povabi v globine čustev. Umetniška estetika, ki jo režiser prikaže v spotu, ustvari nepozabne občutke, ki še dolgo ostajajo v gledalcu.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran