radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Predstavljamo vam najnovejšo skladbo z naslovom "Nekje je zrasla roža".

Ansambel Prva Liga je poskrbel za navdušenje ljubiteljev narodnozabavne glasbe s svojo najnovejšo glasbeno poslastico. Skupina se je odločila, da bo posnela novo priredbo skladbe iz zakladnice slovenske narodnozabavne glasbe. Tokrat so se lotili valčka ansambla Spomin, ki nosi naslov "Nekje je zrasla roža". Za ustvarjanje priredbe je ansambel Prva Liga povabil izkušenega glasbenika Marjana Turka, ki je prevzel vlogo pri pripravi aranžmaja. Skladba "Nekje je zrasla roža" je bila prvotno izdana leta 1990 na kaseti "Podaj roko prijatelju", katere avtor glasbe je Zdravko Zupan, besedilo pa je prispevala Fanika Požek.

prva liga

Ansambel Prva Liga se je odločil ohraniti čar in avtentičnost originalne skladbe, hkrati pa ji dodati svoj prepoznaven pečat. S svojo interpretacijo so uspeli spoštovati izjemno narodnozabavno dediščino ter ji vdihniti svežino in sodoben zvok, ki bo nagovoril širšo občinstvo. Skladba "Nekje je zrasla roža" je že v svojem prvem izvajanju pridobila številne oboževalce, saj so jo izvajalci ansambla Spomin predstavili s svojo strastno interpretacijo. Zdaj se ansambel Prva Liga podaja na svojo glasbeno pot, v kateri si prizadeva nadgraditi uspehe slovenske narodnozabavne glasbe ter prispevati k njenemu razvoju. Priredba "Nekje je zrasla roža" ansambla Prva Liga predstavlja preplet tradicionalnih narodnozabavnih elementov s sodobnimi glasbenimi pristopi. Skupina je znana po svojem edinstvenem zvoku, ki združuje klasične narodnozabavne melodije z inovativnimi aranžmaji in svežimi interpretacijami.

Ansambel Prva Liga vabi vse poslušalce, radijske postaje in televizijske oddaje, da prisluhnejo njihovi novi priredbi "Nekje je zrasla roža". Pesem bo zagotovo očarala ljubitelje narodnozabavne glasbe ter pripomogla k ohranjanju in širjenju bogate slovenske glasbene dediščine.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran