radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Modrijani so v življenjski formi. Z velikim navdušenjem snemajo nove viže. Težko brzdajo navdušenje in pričakovanje, zato so se odločili, da bodo publiki predstavili vse nove pesmi, ki jih preigravajo na vajah.

modrijani

(Foto: Rok Breznik)

To poletje predstavljajo kar tri nove polke. Vse tri pesmi in vse tri videospote so posneli v 48 urah, brez spanja. Gre za polke z nagajivimi naslovi: "Rada da", "Trmoglavka" in "S tabo res rad".

Vsi trije videospoti so povezani v eno zgodbo, kar naredi projekt še bolj zabaven. Pesmi so posneli v studiu odličnega producenta Tadeja Miheliča. Videospote pa je posnela odlična ekipa Petra Kleve.

Avtorja pesmi "Rada da" sta Rok Švab in Jože Galič, avtor pesmi "Trmoglavka" je Jože Umek, na kar so še posebej ponosni, avtor pesmi "S tabo res rad" je Peter Oset.

Pri pesmi "Trmoglavka" so prvič sodelovali z odličnim avtorjem in glasbenikom Jožetom Umekom, kar Modrijanom res veliko pomeni in si sodelovanja z njim želijo tudi v prihodnje.

Videospote so Modrijani posneli v Kortah, na slovenski obali, kjer je čudovita Villa Carolina. Z njimi so žurali številni prijatelji, glavno vlogo v vseh treh videospotih pa je odigrala čudovita Petra Papić iz Metlike. V spotu pa je sodeloval tudi 'ata Modrijan' Peter Švab.

Modrijani se že v prihodnjih dneh znova odpravljajo v glasbeni studio snemat nove pesmi. V poletnih mesecih pa najraje igrajo na številnih veselicah.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran