radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

potepini

Potepini smo uveljavljen ansambel delujoč na slovenski glasbeni sceni že od leta 2014. S svojo energijo, drugačnostjo in prepoznavnim 4-glasnim petjem razveseljujemo ljudi širom naše prelepe Slovenije. Poletje je tukaj, s tem pa tudi nova skladbica z naslovom "Ena noč". Tudi tokrat želimo, da bi si novo skladbo vrteli in prepevali po celi Sloveniji. Najverjetneje je fraza "samo za eno noč" skrita želja marsikoga. Sedaj pa bo mogoče fantom ali puncam s to skladbico lažje prebiti led,

pravi avtor besedila in melodije Matjaž Gašparič.

Besedilo in melodija sta delo pevca ansambla Matjaža Gašpariča, za aranžma skladbe pa je poskrbel basist Teo Vranc. Glasbeni izdelek so posneli v domačem studiu Teota Vranca, za Mix&Mastering pa kdo drug kot M-MEDiA RecordingStudio, Tadej Mihelič.

Videospot so posneli v svojem rodnem/domačem mestu Velenje in sicer na več lokacijah, ki bi nekako pritegnile pozornost slehernika, ki si bo ogledal video izdelek. Video-produkcija je delo ROK Media, Rok Bačovnik s.p., color rendering/barve pa je videu dodal Matej Grginič-Grga.

Eno stvar pa moramo vedeti, da videospot pomeni le zaključek, nekakšno celoto posameznemu projektu, ki ga mora sprejeti publika, če tega glasbeniki ne dosežemo, nismo naredili nič . Vendar priznamo, da pri vsakem komadu upamo na najboljši odziv publike, ki nas do sedaj nikoli ni razočarala.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran