radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

Skladba je nastala že pred dvema letoma
Skladba "Dobrodošli v raju" je nastala že pred dvema letoma, a je bila dolgo pospravljena v predalu med drugimi še ne izdanimi komadi. Sedaj pa so se fantje odločili, da je pravi čas, da jo predstavijo slovenski publiki. Gre za pesem v poletnih ritmih, ki opisuje romantično morsko zgodbo med dvema zaljubljencema. Če seštejemo ljubezen, poletje in morje je rezultat - "Dobrodošli v raju".

zvita feltna

Theo Čebron, idejni vodja tega projekta in avtor skladbe je o nastajanju pesmi povedal:

Pesem je nastala zelo spontano in izhaja iz tega, kar Zvita Feltna v resnici smo. Znamo biti ekstremni žurerji, ki kdaj mejijo celo na divjake, po drugi strani pa smo lahko tudi zelo čustveni in romantični. In to dokazuje tudi pesem Dobrodošli v raju.

"Tudi mi znamo na odru pokazati čustva"
Da Zvita Feltna ni samo sinonim za skakanje po odru in roke v zraku nam potrjuje tudi vodja skupine Blaž Gec, ki pravi, da se najbolj čarobni trenutki na nastopih zgodijo, ko zapojejo tiste najbolj mirne in čustvene balade.

Ko ljudje skačejo s tabo in tulijo na ves glas te to seveda napolni z adrenalinom, ko pa cela dvorana ali šotor zapoje mirno balado ti to na nek poseben način pogreje srce.

Skladba "Dobrodošli v raju" je ravno pravšnja mešanica zabave in romantike, kar potrjuje tudi tekstopisec Rok Lunaček, ki s fanti sodeluje že zadnjih 6 let.

Komad mi je bil takoj všeč, ker je vesel, pozitiven in lepo teče. Kljub temu, da ima določene latino segmente pesem zveni naša, slovenska. S prepoznavnimi zvoki Zvite Feltne. Besedilo za pesem je zato nastalo zelo hitro in brez nobenih težav ali popravkov. No, pa tudi zato ker se s fanti zelo dobro poznamo in se je med nami skozi leta spletla posebna vez.

"Snemanje videospotov je za nas že rutina"
Pri snemanju spota so Zvita Feltna ponovno sodelovali z že ustaljeno snemalno ekipo Take Over Media s katero so posneli že 11 spotov, skupno pa je to za Zvito Feltno že osemnajsti videospot. Fantje pravijo, da je snemanje spotov za njih postalo že zelo rutinsko, med snemanji pa neradi komplicirajo. Ustaljena snemalna ekipa na čelu z Djomlo KS, ki Zvito Feltno zelo dobro pozna pa je recept za snemanje spota v sproščenem vzdušju, brez kakršnekoli nervoze. Tudi tokrat so fantje spot posneli v bližnji Italiji, v turističnem kraju Lido di Jesolo, kjer je bil posnet že njihov največji hit "Gin in tonic".

Mogoče bo kdo rekel, da smo vraževerni in se z vračanjem na "kraj zločina" poskušamo bolj približati novemu hitu, a v resnici ni čisto tako. Lido di Jesolo nam je vsem zares všeč, ker ponuja obilo zanimivih lokacij za snemanje poletnega spota na kratkih relacijah. Tudi tokrat smo v spot vključili nekoliko ekstravagantna vozila. Najeli smo namreč dva buggyja s katerimi smo bili ponovno glavna atrakcija na ulicah tega sicer zelo obleganega turističnega mesta,

nam je še povedal bobnar Matic Leban.

Fantje se trenutno mudijo na zasluženem poletnem dopustu, a se že zelo veselijo, da bodo lahko novo skladbo zaigrali v živo na koncertih, ki so pred njimi.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran