radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Kreslin poje …«iz Goričkega v Piran«, Gianni Rijavec pa je šel v obratno smer….«iz Pirana na Goričko«. Pop-simfo koncert Giannija Rijavca z godalnim kvartetom in spremljevalnim ansamblom je navdušil številno občinstvo, ki je ob koncu s stoječo ovacijo zahtevalo dodatke. Glasbenik je bil navdušen nad gostoljubnostjo Prekmurcev, ki so njegovo glasbo in gostovanje v Prekmurju pozdravili z navdušenjem. Po koncertu je sledilo druženje z obiskovalci in tako so se stkale nove prijateljske vezi. Pogovori o novem koncertu v Prekmurju so že v teku.

Gianni, ki ima za seboj že številne uspešne koncerte je tokrat nastopil s spremljevalno ekipo, ki jo sestavljajo: godalni kvartet (Špela Pirnat, Urška Fon, Peter Kaiser, Matija Udovič) in spremljevalna pop zasedba (Vojko Sfiligoj, Tajana Novak).

gianni rijavec koncert 1

gianni rijavec koncert 2

gianni rijavec koncert 3


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran