radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

demm

DEMM (Foto: @kuyneke)

DEMM predstavljajo novo skladbo 'Mislim pač, okej?', v kateri na glas razmišljajo o – mislih. O lepih, grdih, prepovedanih, samo njihovih mislih. In ker misli še niso dejanja, je v komadu vseprisoten tisti občutek in védenje, da svojih misli ne bodo znal izraziti na pravi način. Iskreno mladostniško razmišljanje … pač.

Če so se DEMM s svojo prvo skladbo 'Za tebe v torek ne obstajam' lotili študentskih torkov, se z novo 'Mislim pač, okej?' sprašujejo, kako izraziti svoje misli, kako jih prevesti v jezik, da ne bodo zvenele narobe in hkrati, da ne bo obžalovanja po neizrečenem. Še en indie rock komad mladih, divjih in mogoče malo jeznih mladeničev, združenih v DEMM, v katerem se pravzaprav soočajo z lastnim odraščanjem.

Seveda ima 'Mislim pač, okej?' tudi videospot - Jan, Urban, Tilen in Marko, ki sestavljajo DEMM, so spot posneli sami, v proces so vključili svoje prijatelje. Ker, skladno s skladbo: da jim ne bo kdaj žal, da so o nečem samo razmišljali, ne pa tega tudi storili.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran