radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

jon vitezic

Jon Vitezič (Foto: Astronavt)

Po skladbah "Utrip" in "Pot na Mars" ter tekmovalno "Jesus Style", s katero se je predstavil na Emi Freš, tokrat navdušuje z nalezljivo dinamično skladbo.

Z novim singlom Jon nadaljuje svoj prepoznavni avtorski glasbeni slog, ki se spogleduje s sodobnim popom.

Skladbo "Vesolje za dva" je Jon najprej spisal v angleški verziji z naslovom Butterflies, kot singel pa jo javnosti predstavlja v slovenskem jeziku. Producent Peter Dekleva(mastering Gregor Zemljič) je skladbi nadel prepoznavni glasbeni izraz in zapomljive melodične motive.

Jon je poletne mesece izkoristil za snemanje videospota in se z ekipo podal na jug Italije, v Apulio, kjer je nastala filmska podoba skladbe, ki jo podpisuje Astronavt. Kot zanimivost lahko omenimo, da je kar nekaj prizorov posnetih v čudovitem starem jedru mesta Lecce ter v historičnem mestu Matera, kjer so bili posneti tudi spektakularni akcijski prizori iz zadnjega filma o Jamesu Bondu (No time to die).

Jon o snemanju videa:

Snemanje videospota za skladbo Vesolje za dva je bilo resnično nepozabno in razburljivo doživetje. Snemali smo ga približno 10 dni na več lokacijah na jugu Italije. Seveda snemanje ni šlo v celoti po načrtu, zato smo morali posneti dva kadra tudi na domačem vrtu v Sloveniji. Nekaj scen smo posneli v mestu Matera, kjer je bil sneman tudi eden od filmov o Jamesu Bondu. Kot otrok sem pogledal vse James Bond filme in tudi snemal “homemade” akcijske posnetke. Res sem velik ljubitelj te franšize, zato mi je bilo snemanje na tej lokaciji toliko bolj posebno. Klub temu, da mi je snemanje in urejanje videospota zapolnilo skoraj celoten poletni urnik, mislim, da so bile počitnice dobro izkoriščene in sem izredno ponosen na končni izdelek.

Jon načrtuje pestro in delavno jesen, saj v teh dneh zaključuje svoj prvi studijski album, ki ga lahko pričakujemo še letos.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran