radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Primorska skupina Jastrebi danes z novo pevko Nežo premierno predstavlja "Kameleona" – skladbo, ki so jo tokrat spisali kar na eni od njihovih veselic!

Z odra vidiš marsikaj …,

so zgodbo o nastanku nove skladbe začeli člani simpatične primorske skupine Jastrebi, ki poleg 'Kameleona' danes predstavljajo tudi svojo novo pevko Nežo. Tokrat je tako njihovo pozornost dobil fant, ki je tekom večera vztrajno, a žal neuspešno, lovil svojo simpatijo.

Med pavzo smo ga srečali pri baru in ga končno lahko vprašali, kako kaže. Vidno utrujen nam je lahko samo še odgovoril, da lovi kameleona,

so še dodali.

jastrebi

Patrik je tako še tisti večer začel s pisanjem besedila, porodila pa se mu je tudi ideja dueta:

V vsakem primeru je bila naša prva želja, da z novo skladbo predstavimo tudi Nežo, novo članico skupine. Tako je bil ta "Kameleon" res kot naročen, saj je za smiselno celoto potreboval ženski vokal.

Skladbo je v celoti spisal Patrik Prelec, aranžma in produkcija pa je bila zaupana Alenu Klepčarju. To je prva skladba, ki jo je za skupino spisal njihov glavni vokalist, a kot poudarjajo vsekakor ne zadnja.

Moda smešno, a Patrik nam nikoli ni povedal, da rad piše pesmi. Šele ko nam je pokazal svojo prvo avtorsko skladbo "Pesem o tebi", ki je nato izšla v začetku septembra, je o tem stekla beseda. Vsi smo bili navdušeni nad slišanim in ga takrat tudi prosili, da naslednjo spiše še za nas.

O videospotu
Skladbi prilagajo tudi videospot, ki ga je zanje tokrat posnel Timi Krhlanko, v njem pa lahko vidimo različne predele slovenske obale.

Videospot je vsekakor bolj poleten, tako zaradi same lokacije kot barv. Snemanje je bilo seveda malce naporno, sploh ker smo ga snemali na odprtem in med ljudmi, kjer težko kontroliraš, kaj se dogaja. Tako smo morali večkrat seveda ponavljati kakšne kadre itd. A končni rezultat je za nas popoln,

še dodajo.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran