radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Priljubljeni pevec Renato Leber, ki ga širša javnost pozna pod umetniškim vzdevkom Štajerski Brendi, se predstavlja z novo pesmijo "Bodi faca". Gre za njegova tretjo skladbo v letošnjem letu.

stajerski brendi

Štajerski Brendi, ki je poznan po tem, da naredi pravo zabavo vse do jutra in je na svojih nastopih prepoznavna faca s sončnimi očali, je pisanje besedila za to skladbo zaupal Mateju Kocjančiču iz Žužemberka, ki v zadnjih dveh desetletjih sodi med najbolj uspešne avtorje besedil, sploh na slovenski narodno-zabavni glasbeni sceni. Za melodijo in aranžma pa je poskrbel Boris Jelenko, s katerim Štajerski Brendi veliko sodeluje že vrsto let.

In o čem pesem govori?

Pesem govori o dekletu, ki vara svojega fanta, on pa je slepo zaljubljen vanjo, zato ga vsi prijatelji nagovarjajo, naj bo faca in jo pusti,

nam pove Štajerski Brendi, ki pa ne razkrije ali gre za biografsko tematiko.

Štajerski Brendi, ki si je ime nadel po svojem največjem vzorniku Brendiju, ima za prihodnost še veliko načrtov, seveda pa bo največ svojega časa posvečal nastopom po vsej Sloveniji, vmes pa bo našel tudi čas, da posname še kaj novega za svoje oboževalke.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran