radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Po šestmesečni glasbeni pavzi zaradi težav z glasilkami se Nika Zorjan vrača na radijske postaje z novim singlom "Rojena, da mi je lepo". Pesem, ki odraža moč, samozavest in odločnost, je odraz Nikinega pogleda na življenje, polno nepredvidljivih trenutkov.

nika zorjan

(Foto: NeoVisuals)

Nika Zorjan, ena najbolj prepoznavnih in priljubljenih slovenskih pevk, je po šestmesečni pevski pavzi zaradi težav z glasilkami pripravljena znova osvojiti slovensko glasbeno sceno. Njen novi singl "Rojena, da mi je lepo" obljublja svežino, energijo in čustva, ki jih je Nika doživljala v zadnjem času.

Nika ob izidu pravi:

Skladba 'Rojena, da mi je lepo' je zame zelo osebna. Govori o tem, kako se je treba postaviti zase, ceniti in učiti iz napak. Življenje nas marsikdaj preseneti, a pomembno je vedeti, da smo tu, da živimo polno in srečno.

Kljub vsej resnosti tematike, pa se je med snemanjem videospota na Cipru zgodil pravi komični preobrat. Medtem ko je Nika snemala kadre ob obali, so simpatični lemurji, ki so se znašli v bližini, ukradli vso pozornost in dobesedno "napadli" režiserja s kamero. Kljub nepričakovani prekinitvi in nekoliko prestrašeni ekipi je snemanje potekalo naprej, a ta dogodek bo zagotovo za vedno ostal v spominu vsem vpletenim.

Poleg vsega pa Nika dodaja s smehom:

Nisem pričakovala, da bomo imeli na snemanju dodatne 'igralce'. Lemurji so bili pravo presenečenje!


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran