radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

Imset so mlada slovenska rock skupina, ki jih publika pozna po drznih potezah, energičnem nastopu in modernih ritmih, ki se prepletajo s tradicionalnim rockom. Skupina si je včeraj oder delila z legendarno svetovno priznano ameriško punk rokerico Patti Smith, danes pa predstavljajo novo pesem z naslovom PREPAD.

Patti, kapo dol

Nismo še dojeli, da smo si oder delili s takšno legendo, je pa to brez dvoma lepo potrditev za naše delo. Bili smo izbrani med 70 izvajalci (tudi med bendi iz tujine). Ta koncert je bil za nas eden izmed boljših, ker smo bili dodobra pripravljeni na tako veliko produkcijo odra, ‘orng’ žur in nadvse veseli več tisoč glave publike ki je norela z nami. Patti je pri svojih 76-ih leti na odru izgledala kot da je naša sošolka - njena mladostna energija je res nekaj posebnega. Kot tako imenovana mati punk-rocka si do zadnje črke zasluži to titulo. Patti, kapo dol in hvala za nepozaben večer,

povedo fantje.

imset

O skupini Imset
Imset je obetavna slovenska rock skupina, ki jo sestavljajo pevec Jaka Peterka, basist Jaka Ažman, bobnar Blaž Horvat in kitarist Žiga Janežič. Leta 2018 je skupina izdala svoj prvi album PERSONA, med njihove največje uspehe pa štejejo visoko uvrstitev na mednarodnem tekmovanju ISC (International Songwriting Contest), kjer so se izmed 26000 izvajalcev iz celega sveta povzpeli med prvih 10 v rock kategoriji s pesmijo “All The Same” po izboru komisije, ki so jo sestavljali tudi člani skupin Linkin Park in Coldplay. Znajdejo se tako na festivalnih (Castle, Gora Rocka, Škisova, ...), kot na klubskih odrih. Javnost skupino Imset pozna tudi po edinstvenem nastopu v času pandemije: člani skupine so pripeti z vrvjo s 70 metrov visokega stolpa v živo odigrali nastop. "Vedno poskušamo najti nov način, kako presentiti publiko in kako preseči sami sebe. Zato smo se v preteklosti že lotili projektov, kot je koncert s stolpnice, igranje bobnov nad publiko - plavajoči platformi, snemanje videospota sredi morja in na najvišjem vrhu Krvavca. Konstantno smo željni novih idej, najbrž naši možgani razmišljajo o tem tudi medtem ko spimo (smeh)," povedo fantje iz zasedbe Imset.

O pesmi Prepad

Včasih je potrebno pasti, ne samo na dno, ampak na dno pod dnom, da se kaj naučiš v tem življenju. Zato je treba odpreti oči, ko zreš v prepad. Vidiš odsev ali pot naprej? Od tu naprej se zaveš, da je samo in izključno na tebi, da se sam odločiš za skok ali padec,

povedo fantje iz skupine Imset in dodajo:

Z dodelanimi in adrenalinskimi videospoti se vedno znova trudimo preseči prejšnjega. Upamo, da vam bo nova pesem in videospot všeč.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran