radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Medtem, ko že zmanjkuje vstopnic za spektakularni šov v Stožicah, pošilja naša najbolj predvajana pevka na radie pesem 'Ironija'.

nina puslar

(Foto: Matic Kremžar)

Skladbo 'Ironija' smo za album posneli kot zadnjo, po uspešnicah 'Nina, Nina, Nina' in 'Malo, malo' pa bo mogoče izstopala z nekoliko drugačno tematiko. Vedno težje izberem pesem za singel, saj so mi vse na albumu ljube in prav vsako bi rada predstavila tudi radijskim poslušalcem,

pravi pevka, ki po vseslovenski dvoranski turneji počasi začenja s pripravami na spektakularni Nina Pušlar Show v Stožicah.

Besedilo govori o prijateljstvu, ki je zame ena največjih vrednot v življenju. Neskončno sem vesela, da imam okoli sebe osebe, s katerimi me povezuje tesno prijateljstvo že vse od otroških dni in da si znamo, kljub hitremu tempu življenja, ki nas včasih želi posrkati vase, vzeti čas za to, da je naša vez vsako leto bolj trdna. Prijateljstvo je nekaj, kar je najbolj vredno negovati, za kar se je vredno truditi in si vzeti čas. Ohranjati in razvijati dobra prijateljstva je pravzaprav eden izmed največjih in pomembnih življenjskih uspehov in tega se vsako leto bolj zavedam.

Pesem je Nina s svojim bendom že uvrstila tudi na program svojih zadnjih koncertov, vključno z nedavnim Čudežem življenja v Brežicah, in po odzivih občinstva bo tudi 'Ironija' lepo obogatila radijski eter.

Nina Pušrat - Ironija


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran