radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Dejan Dogaja je glasbenik, ki mu energije nikoli ne zmanjka. Neprespane noči na odru so njegovo poslanstvo, ustvarjanje in delo z otroki pa je nekaj, kar ga vedno znova napolni z energijo. Dejan je svoji najmlajši publiki ponovno podaril novo skladbo in videospot z naslovom "Rastemo".

dejan dogaja

(Foto: Jernej Šerjak)

Ogromno ljudi me vpraša, zakaj sploh še ustvarjam za otroke, ko pa tako ali tako z bandom vse vikende igramo in s publiko žuramo do zgodnjih jutranjih ur. Moj odgovor je že kar nekaj let enak. Otroci so najbolj iskrena publika. Ko vedno znova vidiš veselje in iskrice v njihovih očeh, ko skupaj s teboj pojejo in plešejo, se vedno znova spomniš, zakaj je delo z otroki tako zelo čudovito. Njihova iskrena energija mi vedno napolni baterije,

iskreno pove Dejan.

Nova otroška pesem
Dejan Dogaja med otroke pošilja že tretjo otroško skladbo z naslovom "Rastemo" in s tem napoveduje tudi svoj prvi otroški album. Pesem rastemo nosi lep sporočilo o tem, da moramo otroke naučiti skromnosti in vztrajnosti, na tak način se bomo tudi odrasli lahko naučili največ."Prav otroci so tisti, ki bodo čez nekaj let naša prihodnost.

Zdi se mi pomembno, da otroci že od majhnih nog rastejo s slovensko glasbo in jo nosijo v srcu tudi, ko enkrat odrastejo, zato je prav, da za njih ustvarjamo tudi v slovenščini,

še pove Dejan, ki si tudi sam nekoč želi družine in zaključi:

Kmalu bom dopolnil 30 let in mislim, da bo zelo kmalu napočil tudi čas za družino.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran