radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Grand kvintet sestavlja pet razigranih fantov in eno dekle, ki prihajajo iz Štajerske. Njihov sedež delovanja je pod vznožjem Boča, v prelepi Kostrivnici. V trenutni zasedbi delujejo od začetka leta 2020. Združuje jih neskončna ljubezen do glasbe in dobra volja, ki jo s petjem in igranjem želijo deliti med ljudi.

Njihova glasbena sestava:

  • Tjaša Skale - vokal
  • Jernej Koražija - bas, bariton, vokal
  • Matic Koražija - kitara, vokal
  • Žan Koražija - trobenta, vokal
  • Mirko Močnik - klarinet
  • Denis Drofenik - harmonika

grand kvintet

Leta 2021 so se prvič preizkusili na glasbenem tekmovanju in nastopili na festivalu Pod Pohorjem v Oplotnici z lastno skladbo "Senca". Zatem jih je opazil glasbeni navdušenec in avtor mnogih besedil Matej Trstenjak in jim ponudil sodelovanje. Člani so z velikim navdušenjem sprejeli skladbo "Stari vodnjak", ter se prijavili na 30. festival Vurberk. Bili si opaženi, še posebej pa besedilo Mateja Trstenjaka, ki je prejelo 3. nagrado. Letos so z lastno skladbo "Komaj čakam" nastopili na Hrvaškem festivalu Loborfest, od tam pa se vrnili z dvema nagradama - Zlati bariton in nagrado za najboljši odrski nastop.

Grand kvintet o novi skladbi pravi:

Odločili smo se da ustvarimo nekaj novega, nekaj svežega. Pesem Dej, ujemi me je za nas nekaj posebnega, ker smo prav za njo posneli tudi naš prvi videospot. Na snemanju smo zelo uživali, saj smo videospot posneli v našem domačem kraju, v Rogaški Slatini.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran