radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Slovenski disco pankerji Koala Voice nas, tokrat z italijanskim nagovorom, odpeljejo na zabavo, kamor pa seveda zamujamo. Tule je njihov najnovejši single 'Late For The Party'.

“Late to the party" je komad s pozitivnimi sporočili, plesočo podlago in umazanim drajvom. Menda se ga najbolje posluša med vožnjo z avtomobilom "pa, če kam zamujaš ali pa ne,

povedo Koalci.

koala voice

(Foto: Vita Orehek)

Skladba z animiranim videospotom v osnovi prikazuje simpatično ljubezensko zgodbo, a nas z vmesnimi "spoken word" deli potopi tudi večjo sliko razmisleka o konceptu časa, življenja, občutka, da vedno nekam zamujamo in tega, da se konec koncev vse sestavi tako kot se mora, ne glede na to kdo je prvi in zadnji.

Glasbeno nas po nežnejšem Bigger The City, Koala Voice zopet presenetijo. Tokrat z nečim vedrim in razbijaškim, obenem pa ohranjajo tisto nekaj po čemer jih ob slišanem prepoznamo.

Po več koncertih po Sloveniji se bo skupina decembra odpravila tudi na Nizozemsko, kjer si bo na krajši turneji oder delila z bendom The Vices.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran