radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Jaka Hliš je človek, ki ga ne zanima samo petje. Obožuje tudi šport, kar pa pomeni, da je v naravi praktično več kot kjerkoli drugje. Tam se rodijo njegove pesmi. Ljubi življenje tako kot je, z vsemi vzponi in padci.

jaka hlis

Po nekaj avtorskih pesmih, Jaka predstavlja svoje novo poglavje. Želel je, da njegova glasba zaživi, zato je izbral glasbenike, ob katerih se počuti doma, in se odločil, da bo vse svoje pesmi posnel v živo. Prva že nosi naslov "Nebo nama je priča", ki jo je napisal v začetku leta. Jo je napisal za preteklost ali prihodnost? Sam pravi, da ne ve natančno, saj sledi toku svojim mislim. Predvsem zato najraje naredi glasbo in besedilo sam.

Nebo nama je priča govori o sladki noči, kjer se lahko dva prelivata v eno. Sva bila laž ali ne? Le nebo ve, saj je bilo edina priča,

še razmišlja Jaka.

Videospot, ki ga je režiral Amadej Hercog, krasijo scene zahodne francoske obale, kjer je Jaka zadnja leta preživel veliko časa. Zato je tudi ta vsebina del inspiracije za pesem. Edinstveni zahodi, pokrajina in mir. V spotu lahko vidimo tudi eno izmed naših najboljših plavalk Nežo Klančar, ki je video podobi dala magijo, ki se jo takoj začuti ob gledanju spota.

Vse te stvari so Jaku dal navdih ustvarjati tako v Franciji kot tudi doma, kjer je z ekipo glasbenikov in bratoma Romana in Gorana Sarjaša v studiu Art Music Records pesem tudi dokončal.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran