radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Alen Vogrinec, ki se ga verjetno mnogi spominjate še iz oddaje Slovenija ima talent, se tokrat vrača med poslušalce s skladbo "Ostario, posijedio".

Alen Vogrinec je glasbenik, ki največ nastopa v Sloveniji, vendar je že pobiral nagrade na festivalih izven naših meja. Leta 2010 je bil tudi finalist oddaje Slovenija ima talent.

Ljudje se naj ob pesmi "Ostario, posijedio" ponovno zavejo, da je življenje kratko. Uživajmo trenutke, ter ohranimo lepe stike z ljudmi, da v starosti ne ostanemo sami,

pravi Alen.

alen vogrinec

Besedilo je napisal Ivan Palac, za melodijo in aranžma pa je poskrbel Marin Seko, član skupine Banana, zasedbe, ki na nastopih spremlja Dražena Zečiča. Skladba je bila posneta v MGS studio Zadar. Back vokale sta posnela Gordana Seko in Renato Babič.

Videospot je posnela videoprodukcija Limitless production.

Alen dodaja:

Ponovno pojem v hrvaškem jeziku, saj mi je ta jezik blizu, prav tako njihov glasbeni melos. Vseeno pa ob ustvarjanju tujih skladb ne pozabljam na slovenske oboževalce, ki me podpirajo že vrsto let. Lahko namignem, da bo naslednje leto izšla tudi skladba v slovenščini.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran