radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Perspektivni mladi glasbenik Urban Vidmar, katerega srce trenutno bije v ritmu ljubezni je želel z novo pesmijo "Kreten" izraziti obžalovanje in naučene lekcije.

Urban je bil prepričan, da bo skozi melodijo in besede povedal svojo zgodbo ter pomagal sebi in mogoče drugim, ki doživljajo enake bolečine.

urban vidmar

V pesmi "Kreten" opisuje svoje napake in dejanja, zaradi katerih je izgubil dekle, ki ga je nekoč ljubilo. Pripoveduje o trenutkih, ko je bil sebičen, neodgovoren in nepravičen do nje in prav tako tudi do sebe,svojih želj in čustev.

Ko je pesem ugledala luč dneva in zaživela na nacionalnih radijskih postajah, se je Urban počutil ranljivega. Vendar ve, da je to pravi korak. Pesem se je začela dotikati srca mnogih.

Dnevno prejemam številna sporočila ljudi, ki mi pišejo svoje zgodbe in povedo, kako jim je pesem pomagala premagati lastne izzive v življenju.

Urban se je odločil, da bo pesem izkoristil kot priložnost za spremembo in izboljšanje. Začel je aktivno delati na sebi, spreminjati svoje vedenje. Zaveda se, da je proces popravljanja napak dolg in zahteven, vendar ga pesem motivira in mu daje moč ne glede na pretekle napake.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran