radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Z velikim veseljem in ponosom najavljamo izid nove pesmi in glasbenega videospota z naslovom "Nekje za oblaki", v katerem sta združili moči dve močni, uspešni, srčni ženski in prijateljici, Natalija Verboten in Helena Kodrič Mori.

natalija verboten helena kodric

(Foto: Nino Verdnik)

Pesem, katere avtorica besedila in glasbe je Helena Kodrič Mori, ni zgolj melodija, temveč globoko čustveno potovanje, namenjeno vsem, ki so doživeli bolečo izgubo ljubljene osebe.

Helena, uspešna podjetnica in soavtorica knjig o osebnih financah in motivaciji skupaj z možem Smiljanom Morijem, je v tej pesmi prelila svoje lastne izkušnje izgube in procesa zdravljenja ob nenadni in boleči izgubi mame. V duetu z izjemno Natalijo Verboten je ustvarila močno glasbeno delo, ki se dotakne srca in duše. Še posebej v tem obdobju, ko se toliko bolj spominjamo ljudi, ki so nas v tem fizičnem smislu že zapustili.

Ta pesem je posebna ne le zaradi svojega čustvenega naboja, ampak tudi zaradi združitve dveh močnih ženskih glasov, ki skupaj pripovedujeta zgodbo o bolečini, žalovanju, upanju in zdravljenju. Verjamemo, da bo ta pesem mnogim nudila uteho in moč, da se soočijo z lastnimi čustvi in najdejo pot naprej.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran