radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Larisa Sreš & Skupina Avantura nam tokrat predstavljajo nekaj drugačnega. Čutna, ljubezenska balada z naslovom "Tabu", ki nam bo v teh jesenskih dneh grela srce.

Pesem pa je tokrat za Lariso nekaj prav posebnega, saj je to njena prva pesem za katero je sama napisala tako glasbo kot besedilo.

larisa sres

Težko opišem kako vesela sem, da je izšla moja prva avtorska pesem. "Tabu" je sicer nastal že pred časom nekega večera ob klavirju, ampak smo počakali na tisti primeren in poseben trenutek za izid takšne pesmi. Mislim, da je sedaj idealen čas da lahko "Tabu" predstavimo poslušalcem in iskreno sem zelo vesela za to,

nam je zaupala Larisa.

Za pesem pa so tokrat posneli tudi nekoliko drugačen videospot. Larisa se je poleg svoje pevske vloge preizkusila tudi v plesnih korakih.

Skupaj s svojim soplesalcem Patrikom Klunom sta se zavrtela v prelepi Kristalni dvorani v Rogaški Slatini, kjer je videospot tudi nastal.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran