radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

modrijani

Pesem "Moj mali raj" je lepo nadaljevanje zgodbe pesmi "Oj, zemljica". Pesem "Moj mali raj" je iskrena izpoved človeka, ki z vsem srcem ljubi domačo zemljo, jo z vso predanostjo in ljubeznijo obdeluje ter se veseli vseh darov, ki mu jih daje. Številni se boste našli v tej zgodbi, tudi v posmehljivih besedah, da se vso to delo ne splača, ampak lepota in bistvo sta povsem drugje. Tudi v ohranjanju in nadaljevanju družinske tradicije, v ohranjanju malih kmetij na podeželju, samooskrbi in gojenju pristnega stika z naravo. Še bi lahko naštevali. Več pa naj pove valček sam.

Modrijani so povedali:

Valček "Moj mali raj" govori o ljubezni do domače grude in predanosti, da se na podeželju ohranjajo male kmetije. Gre za drugo vižo, ki smo jo Modrijani posneli s Silvom Pliberškom iz Oplotnice. Valček "Moja ljubezen" pa govori o zorenju v ljubezni in ustvarjanju družinske sreče.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran