radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

V zakonski stan sta letos skočila kar dva člana zasedbe Kvatropirci, fantje pa danes predstavljajo novo čutno balado in videospot za pesem "Nepozabljena".

kvatropirci 1

(Foto: Žan Zajc)

Zgodba, ki traja že 12 let
Kvatropirci veljajo za eno izmed najbolj priljubljenih moških vokalnih zasedb pri nas, ljubitelje glasbe pa navdušujejo že vse od leta 2011. Takrat so bili med prvimi, ki so štiriglasno petje ob spremljavi kitare približali poslušalcem v Sloveniji. Petje je njihovo poslanstvo, in ko glasbo udejanjajo s petjem, za njih ta dobi še bolj čarobno, čudovito in osebno sporočilo. Kljub temu, da se je zasedba v teh letih delno spremenila, pravijo, da zgodbo Kvatropircev že več let uspešno pišejo zaradi prijateljstva in skupne ljubezni do glasbe.

Zgodba Kvatropircev se je leta 2011 zgodila zelo spontano in traja še danes. V teh letih smo doživeli ogromno lepih spominov, odpeli nešteto pesmi in stali na kar nekaj odrih. Ponosni smo na vse, kar smo dosegli, hkrati pa se zelo veselimo vsega, kar prinaša bodočnost,

povedo Kvatropirci.

Moči sta združila glasbena mojstra Matjaž Vlašič in Marko Vozelj
Pod novo balado "Nepozabljena" se tokrat podpisujta glasbena mojstra Matjaž Vlašič in Marko Vozelj.

"Nepozabljena" je naša druga pesem, ki je delo Matjaža in zelo veseli smo, da je prišlo do ponovnega sodelovanja z njim. Čudovito besedilo je napisal Marko Vozelj s pomočjo našega Albina,

povedo Kvatropirci.

Videospot za pesem so posneli v Dalmaciji na otoku Ugljan, glavno vlogo pa so tokrat zaupali simpatični plesalki Eleni Intihar.

V zakonski stan skočila kar dva člana zasedbe
Leto, ki je za Kvatropirci, je bilo pestro, pa ne samo zaradi koncertov in glasbenih nastopov, ampak tudi zato, ker sta v zakonski stan skočila kar dva izmed štirih Kvatropircev. Samo Kališnik in Jasmina Šmarčan, ki veljata za enega izmed najbolj prepoznavnih glasbenih parov, sta si svojo večno ljubezen obljubila letos maja, nekaj mesecev kasneje pa je pred oltar stopil tudi basist Matej Kocen s svojo srčno izbranko.

kvatropirci 2

Ker imajo Kvatropirci polne roke dela s koncerti in nastopi, priznavajo, da je v partnerskem odnosu potrebno veliko prilagajanja in razumevanja.

Naše drage vedo, kako poteka glasbeno življenje, in nas v tem podpirajo ter razumejo. Ko smo skupaj, kakovostno preživljamo čas - takrat jih še bolj razvajamo in pocrkljamo s kakšnimi manjšimi pozornostmi. Jaz svojo drago najraje peljem v wellnes ali pa na kakšno dobro večerjo,

pove Samo Kališnik.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran