radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Po izjemnem uspehu svojega prejšnjega singla "Trenutek", mlada in nadarjena pevka Natalija Krulec znova navdušuje svoje oboževalce z novo balado "Slepe oči". Pesem je njen tretji avtorski komad, ki prinaša iskreno zgodbo iz ljubezenskih vzponov in padcev ter osebnih preizkušenj.

"Slepe oči" izvira iz Natalijine ljubezenske zgodbe, ki jo je zapisala skozi čustva, občutke insituacije, ki so zaznamovale njeno življenje. Kot priznava, je pisanje pesmi zanjo načinizražanja, ki ji omogoča premagovanje težav pri izražanju lastnih čustev.

natalija krulec

Sodelovanje z glasbeniki in založbo
"Slepe oči" so rezultat sodelovanja s priznanim glasbenikom Alexom Volaskom in založbo Art Music Records. Pevka je znova dokazala svoj glasbeni talent in umetniško predanost, kar obeta še veliko glasbenih uspehov v prihodnosti. Z izidom pesmi "Slepe Oči" Natalij nadaljuje svojo zgodbo čustvenega in umetniškega izraza, ki navdušuje poslušalce ter pušča trajen pečat v svetu glasbe. Skupaj s prejšnjim singlom "Trenutek" tvori popoln glasbeni dvojček, ki razkriva različne plati pevkine ustvarjalnosti in čustvene globine.

S pesmijo "Slepe oči" sem želela deliti intimno zgodbo, ki je zaznamovala mojo ljubezensko pot. Skozi glasbo in besedilo sem skušala izraziti, kako lahko ljubezen včasih zamegli naš pogled na resnico, a hkrati spodbujam poslušalce, naj se s pravim zaupanjem vase osvobodijo slepote in stopijo močno naprej. Glasba je moje zatočišče, kjer najlažje izrazim, kar besede včasih težko povedo,

je povedala Natalija Krulec

Glasbena slikovitost
Pesem "Slepe oči" ni zgolj glasbena izkušnja, temveč tudi vizualna. Pevka je skupaj z ekipo ustvarila videospot, ki je nastal na prelepih slovenskih lokacijah, kot so Kobarid, Tolmin, Soča, Slap Kozjak, Slap Sopota in drugi kraji. S svojo odločitvijo za snemanje v Sloveniji želi pevka ne le predstaviti svojo glasbeno umetnost, temveč tudi promovirati lepoto domačega kraja.

Povezava z naravo
Izbira lokacij za videospot je nastala iz ideje Natalijine dobre prijateljice, ki jo poznamo pod ustvarjalnim imenom "queenofwaterfalls". Narava, slapovi in lepote Slovenije so postali pomemben del vizualnega izraza pesmi, ki govori o prehodu iz preteklosti v močno prihodnost.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran