radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Večni romantik Mark Zebra, ki mu je ljubezenski žanr pisan na kožo, ostaja zvest svojemu stilu, danes pa v svet pošilja novo čustveno pesem "Moja duša tvoja je", kateri prilaga tudi videospot.

mark zebra

(Foto: Sven Martič)

Zaljubljen v svoje življenje
Nobena skrivnost ni več, da je Mark velik romantik, saj to vedno znova dokazuje v svojih pesmih. Ljubezen je njegova največja vrednota, in kot pravi sam, trenutno živi ljubezni polno življenje.

Zares sem se našel v ljubezenskem žanru. S tem najlažje izražam svoja čustva, hkrati pa vedno znova najdem sebe,

pove Mark in v smehu doda:

Morda je za vse to kriv tudi Rok Lunaček, ki mi piše takšna besedila.

Med snemanjem mu je zmanjkalo glasu, odpotoval je v Dominikansko republiko
Melodijo skladbe je Mark tudi tokrat napisal sam. Besedilo je delo Roka Lunačka, pod aranžma pa se podpisuje Krešimir Tomec. Fantje so skupaj ustvarili že kar nekaj Markovih pesmi zato so snemanja vedno zelo sproščena in zabavna. Mark je s svojo uigrano ekipo skozi leta namreč razvil pravi prijateljski odnos.

Med snemanjem mi je zmanjkalo glasu, zato smo morali proces nastajanja nove pesmi za nekaj časa prekiniti. Vzel sem si čas zase in odpotoval v Dominikansko republiko. Odpočil sem si in sedaj sem pripravljen na nove projekte in izzive, ki me čakajo,

pove Mark. Glavno vlogo v videospotu je tokrat zaupal simpatični Nadji Arhar ter Žigi Gjuru, ki je tudi režiser videospota, v katerem pa ne manjka vročih in zapeljivih kadrov.

"Misli mi že uhajajo k novim projektom ..."
V bližnji prihodnosti bomo Marka Zebro z njegovim bandom lahko videli kot predskupino Flirrt-ov na njihovih koncertih.

Želim si, da bo glasba postala moja služba, želim si nastopati in stati na velikih odrih. Verjamem, da je pred mano še veliko trdega dela, vzponov in padcev, vendar se veselim vsega, kar bo prinesla prihodnost in vseh projektov, bodo še nastali,

zaključi Mark.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran