radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Nova pesem skupine Lenarti predstavlja v delovanju nov mejnik.

Naslovi začetnih pesmi "V šolo več ne grem" in "Nisem jaz tak lenuh", so zamenjali drugi verzi: "A bi ti z mano šla", "V sanjah živim" in najnovejša "Na pol poti".

lenarti

Pesem pripoveduje, kako imaš v mladosti rad svoje hobije, svoje prijatelje, potovanja, žurke. In se vsemu temu res nisi pripravljen odreči zaradi veze z nekom. Pa se je res treba vsemu odreči? Ali lahko še plešeš, žuriraš in se imaš fajn? Večna dilema. Nekako se srečamo na pol poti. Malo po moje, malo po tvoje se imava skupaj neskončno v redu.

Glasba in aranžma sta poplesavala v notah Luke Lenarta, črke in besede pa pod peresom Tine Lenart.

Sicer so Lenarti odrasli mladeniči s svojimi hobiji in delom. Hobi in delo sta povezana z glasbo, drugače pa je še kar nekaj zanimivih stvari s katerimi se ukvarjajo.

Še nekaj besed o videospotu pesmi "Na pol poti". Snemali so ga v domačem okolju, Nika je uživala za kuhinjskim pultom in kopalnici, kjer se da dobro prepevati ter uredit. V spotu jim je pomagal s svojim lepim nasmehom tudi Jakob, ki je bil pripravljen zaplesati z Niko. Kar nekaj kadrov pa je posnetih na krasni lokaciji hotela Dolenj'c.

Poslušalci so pesem na spletu že dobro sprejeli, saj ima videospot v samo 4 dneh več kot 40.000 ogledov.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran