radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Pesem "Oh, ta božič!" je namenjena vsem, ki praznike doživljamo z naivnim pričakovanjem vsega lepega in ċarobnega, vedno znova pa trčimo v realnost: preveč razdajanja, družinske peripetije, poudarek na materialni plastični sreči in bridka ugotovitev, da polno uživanje v lepem pričakovanju lahko prinesejo le dobri odnosi.

ana maria mirtic

Glasba profesorja saksofona Klemna Kotarja in šansonjerke Ane Marie Mitić je ravno prav nežna, hkrati izpovedno karakterna in primerno praznično obarvana, da pričara tisti pravi duh. Hkrati pa pogumno naslovi tisto otožnost, ki jo - siti puhle ponudbe in praznih obljub sreče - v tem prednovoletnem času občutimo prav vsi. Vendar ustvarjalni dvojec Kotar - Mitić (kljub temu, da imata oba majhne otroke), ostaja optimističen in prav po otroško neumorno upa, da bo vsaj ta božič … srečen. In to iz srca privošči tudi vam!


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran