radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Ob izteku leta vam Ansambel Andreja Bajuka predstavlja priredbo pesmi "Moja poslednja i prva ljubavi", ki jo v originalu izvaja Tereza Kesovija. Pesem so posneli na prelepi lokaciji v hotelu Pri mostu v Dolenjskih toplicah.

andrej bajuk

Za Ansambel Andreja Bajuka bo prihodnje leto zelo delovno, saj se že temeljito pripravljajo na izid nove zgoščenke in praznovanje 25. obletnice ansambla, ob tem bodo pripravili tudi dva velika koncerta v Semiču in Metliki v mesecu oktobru. Izšla bo njihova peta CD-zgoščenka, zato vas že sedaj vabijo, da se koncerta udeležite in prisluhnete njihovim novim vižam, katere so nastajale od samega začetka in pesmi katere so predstavljali na različnih festivalih po Sloveniji ...


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran