radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Danes imamo izjemno čast, da vam predstavimo novo glasbo, ki bo zagotovo dvignila vaše srce in vas popeljala na nepozabno glasbeno potovanje.

Ta nova skladba je plod sodelovanja dveh izjemnih umetnikov. Na eni strani imamo talentiranega glasbenika Boštjana Leniča, ki nas je že večkrat navdušil s svojim izjemnim vokalom in osupljivo karizmo na odru.

Na drugi strani pa imamo izkušenega glasbenega producenta in aranžerja, Tomija Valenka, ki je s svojo kreativnostjo in strastjo izpopolnil to skladbo. "Gremo vsi" je skladba, ki se povsem loči od preostalih.

Zaznamuje jo rokerski pridih, ki vas bo popolnoma prevzel. Z energičnimi kitarskimi riffiji, razbijajočimi bobni in udarnimi besedili vas bo popeljala v svet, kjer se svoboda in strast združujeta v eno.

Skozi melodijo in besedilo boste začutili moč glasbe, ki nas povezuje in nas navdaja s pozitivno energijo. Tomi Valenko je s svojim edinstvenim aranžmajem poskrbel, da skladba "Gremo vsi" zasije v vsej svoji slavi.

Njegova izjemna sposobnost ustvarjanja harmonij in dinamičnih prehodov vas bo popeljala na čustveno glasbeno popotovanje. Boštjan Lenič, naš glasbeni junak, nam s svojim izjemnim vokalom in interpretacijo prinaša nepozabno izkušnjo.

Njegova strast in avtentičnost se prelivata skozi vsako besedo, ki jo izpusti iz svojih ust. Z njim se bomo podali na glasbeno avanturo, ki nas ne bo pustila ravnodušne.

Torej, pripravite se, da se prepustite valovom te edinstvene skladbe. "Gremo vsi" nas bo združila v eno, nas dvignila in nam dala občutek, da smo del nečesa velikega.

Prepustite se glasbi, ki je drugačna od ostalih, prepustite se tej rokerski mojstrovini, ki bo zaznamovala vaše srce in dušo in vas pripravila tudi, da zaplešete.

Boštjan Lenič - Gremo vsi


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran