radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

firbci

Skupina Firbci z novima skladbama "Mika me" in "Polna luna" naznanja nov niz nepozabnih zabav v prihajajoči sezoni veselic. Skladbi sta polni mladostne energije, ki je Firbci pri svojih rosnih dvajsetih res ne morejo skriti.

Skladba "Mika me" govori o začetku ljubezenske zgodbe, o tem, kako fant na skrivaj opazuje in občuduje dekle ter jo na koncu tudi osvoji.

Skladba "Polna luna" je nadaljevanje ljubezenske zgodbe in zaključek skladbe "Mika me". Pesem "Polna luna" govori o razmerju, v katerem je dekle tako močno zaljubljeno v fanta, da ga vidi kot angela tudi takrat, ko priplava na površje njegova negativna plat. Želi mu dati še eno priložnost, vendar za manj.

Tudi tokratni pesmi so Firbci ustvarili v divjih ritmih in v molih, po katerih so njihove polke vedno bolj prepoznavne.

Obe skladbi sta v roku treh dni postala ena najbolj predvajanih pesmi na Youtubu v Sloveniji.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran