radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Malo je avtorjev ali izvajalcev, ki so tako raznoliki in nepredvidljivi kot Miha Guštin - Gušti. Letos Gušti praznuje 40 let glasbenega delovanja in v tem obdobju je publiko večkrat presenetil s svežim zvokom ter novimi sodelovanji.

gušti

Od rokerskih začetkov z Big Foot Mama, preko tripovskega potovanja s Polono Kasal, do romantičnega sanjaškega popa z Leyre, Gušti vsakič znova dokazuje svoj avtorski in izvajalski talent.

Pesem "Moj drajv", ki nas z močnim in nalezljivim ritmom spodbuja k poplesavanju, odraža Guštijev življenjski pogon. Je tisto, kar Guštija žene naprej, je izziv s katerim se sooča vsak dan, je iskanje ravnovesja med glasbenim in družinskim življenjem. "Moj drajv" je tanka linija, po kateri Gušti hodi vsak dan. Občasno se spotika, včasih pada, se vedno pobere, stopi naprej in ustvarja nekaj novega. In vse to mu daje "drajv".

Videospot za pesem je avtorsko delo mlade, a že uveljavljene ustvarjalke Vite Orehek, ki je skozi kamero ujela vsa štiri desetletja Guštijevega ustvarjanja, od "Črnega tulipana" do "Navadnega občana". Obenem pa gleda naprej v prihodnost, kjer nas bo presenetilo še več Guštijevih novih pesmi.

40 let ustvarjanja in delovanja bo Miha Guštin - Gušti v družbi glasbenih kolegov predstavil na neponovljivem koncertu "Moje sanje, moj planet: 40 let glasbe", 19. septembra 2024, v ljubljanskih Križankah. "Moj drajv" je tako prvi single, ki napoveduje tudi izid albuma ter seveda septembrski koncert.

 

(Foto: Matic Kutin)


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran