radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

samar

Skupina "Samar" je nova na slovenski glasbeni sceni. Grega Samar je multiinstrumentalist, pevec, avtor glasbe, tekstov, aranžmajev, tonski mojster in producent. V letih ustvarjanja v njegovem glasbenem studiu se je poleg snemanja za druge slovenske glasbenike, nabralo tudi za več plošč njegovih avtorskih skladb. Da bi skladbe zaživele tudi v živo in dobile nov naboj, je okoli sebe zbral prekaljene glasbenike, ki so hkrati tudi njegovi dobri prijatelji. Pridružili so se mu kitarist Matjaž Marin, bobnar Janez Spruk in Matic Ajdič na bas kitari. Na koncertih že predstavljajo material s prihajajočega studijskega albuma, katerega prvi uradni singel nosi naslov Kam gre ta svet. Tudi pri snemanju videospota so mu na pomoč priskočili izkušeni prijatelji. Za kamero je bil odgovoren Sandi Černoša, za montažo in postprodukcijo pa je poskrbel Vanja Novak.

V skladbi se postavlja vprašanje »Kam gre ta svet in kam tako drvi? Kaj je naša vloga v času, ki nam je dan? Ali je sploh še možno stopiti s podivjanega vlaka?«


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran