radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

zvita feltna

(Foto: Sven Martič)

Na Krvavcu so jih podprli številni znani slovenci
Skupina Zvita Feltna je na smučišču Krvavec premierno zaigrala svojo novo pesem pred znanimi Slovenci in ljubitelji belih strmin. Zvito Feltno so med drugim podprli Jože Potrebuješ, Aleš Bartol, Ines Erbus, Dejan Dogaja, Jaka Peterka, Damjan Murko in drugi. Podprl pa jih je tudi direktor in lastnik RTC Krvavec Janez Janša. "Krvavec že dolgo ni več samo smučišče, ampak je veliko več, in ta multiplikativen učinek, ki ga smučišče lahko da, se kaže tudi v tem, da z veseljem gostimo izvrstne glasbenike. Mislim, da jim je pot odprta v svet in da gre njihova glasbena pot samo še navzgor," je dejal Janša in se glasbenikom zahvalil, da so Krvavec izbrali za promocijo in snemanje videospota novega komada.

"Končno ga imamo tudi mI"

Naša največja uspešnica Gin in tonik je poletna skladba in nasploh se dobro počutimo v poletnih ritmih, a tokrat smo sceno obrnili na glavo in sedaj vam končno predstavljamo nov après-ski komad z naslovom Mater je mraz. Prepričani smo namreč, da se ene izmed boljših zabav zgodijo prav na snegu. Ko smo dober teden nazaj na Krvavcu snemali videospot, je bil res mraz. Termometer je kazal kar -17 stopinj Celzija, ampak smo na srečo ob sebi imeli simpatične plesalke, ob katerih smo na mraz pozabili. Verjamemo, da bodo tudi poslušalci pozabili na hladnejše temperature, ko si bodo zavrteli našo ta novo,

povedo fantje iz skupine Zvita Feltna.

Blaž in Matic sta tudi učitelja smučanja
Vsi člani skupine so ljubitelji športa, največja navdušenca belih strmin pa sta Blaž in Matic, ki sta tudi učitelja smučanja.

Oba z Blažem kar nekaj časa preživiva na snegu, ampak zadnja leta vse smučarske dni posvetim učenju smučanja in si premalo časa na smučeh vzamem zase,

pove bobnar skupine Matic Leban in doda:

Med drugim imam tudi licenco za reševalca na smučišču in ratrakista. Tudi moja psička Maggie, ki je stara eno leto, je pes reševalec.

Pri snemanju spota so Zvita Feltna tokrat sodelovali z ekipo Neo Visuals, skupno pa je to za Zvito Feltno že devetnajsti videospot. Videospot so posneli na smučišču Krvavec, v videospotu pa sta se jima pridružili tudi dve dekleti iz šova Sanjski moški.

Gondola v dolino nas je čakala še dve uri po zaprtju smučišča, ker smo čakali na sončni zahod in lahko rečemo, da je bilo vredno, ker so kadri res čudoviti. Žičničarji, hvala,

še povedo.

Že ustaljena avtorska ekipa
Pesem "Mater je mraz" je napisal kitarist skupine Zvita Feltna Theo Čebron. Pod besedilo se tudi tokrat podpisuje Rok Lunaček, s katerim fantje redno sodelujejo. Aranžma je delo Thea Čebrona, Blaža Geca in Blaža Hribarja, ki je poskrbel tudi za mix in mastering.

Za naslov pesmi smo izkoristili vsem dobro znani in tisočkrat izrečeni stavek v zimskih mesecih, ko pritiska mraz, a mi smo se temu uprli. Tudi če je mraz, je vedno razlog za dobro zabavo in smeh. Še nikoli nismo toliko plesali kot na naših apres-ski zabavah, ko pozabiš na nizke temperature in slediš noremu ritmu poskočnih komadov kot je naš - "Mater je mraz"!


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran