radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Predstavljamo vam nekaj zlobno dobrega, nekaj neustavljivo privlačnega – Stellinega ZLOČINCA!

Gre za novo glasbeno poslastico štajerske umetnice, ki nas že leta navdušuje z unikatnim glasbenim zvokom in premišljenimi besedili, ki tu in tam vključujejo tudi japonščino, njen drug najljubši jezik.

stella

(Foto: Rok Mlinar)

Spoznajmo zločinca:
Brezglava zaljubljenost, hrepenenje, vročica in še kaj bi lahko dodali ob poslušanju njene nove skladbe, ki je tudi tokrat nastala v sodelovanju s Kevinom Koradinom in Cliffordom Goilom. A zakaj svojo simpatijo tokrat naslavlja z zločincem?

Ukradel mi je srce, logiko, zdravo kmečko pamet, razbil zgornjo mejo lestvice človeške estetike in se v moji glavi definiral ne kot desetka, temveč stotica,

nam na kratko razloži in doda, da je to bila tudi njena zgodba:

Fantaziranje je en mojih najljubših hobijev, čeprav se izkaže velikokrat za precej nevarnega. Tako sem tudi sama kdaj prehitro skočila v kakšno zvezo, saj sem komaj čakala, da se moja fantazija uresniči. Ljudje si v glavi naslikamo idealno predstavo človeka, ki pogosto ni v skladu z realnostjo. A takšni smo.

O videospotu:
Videospot, posnet v Kavarni Cankarjeva v Celju s pomočjo Roka Mlinarja in Robija Valentia, predstavlja le prvi del te ljubezenske sage, v kateri v vlogi zločinca blesti Andrej Sadar. A ne skrbite, drugi del je že pripravljen in prihaja kmalu!

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran