radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Nastja Gabor vstopa v leto 2024 z energično pesmijo "Letim", zgodbo o noro zaljubljenem paru, katerega ljubezen ne pozna meja. Video zanjo so posneli v mondenem Monaku, od koder so se vrnili z enim sveže zaročenim članom benda več.

Pesem "Letim" je zame nekaj posebnega. Od singla "Mama" naprej delam res le tisto, kar zares čutim, da sem jaz. Besedilo in melodijo sva napisala skupaj z Luko (Basijem) in absolutno drži, da pesem kot izvajalec najbolj začutiš, če jo napišeš sam oz. s človekom, ki te najbolje pozna.

nastja gabor

(Foto: Neo Visuals)

Videospot smo posneli v Monaku. Kot 9-članska ekipa smo tja odpotovala za štiri dni in moram reči, da so takšna snemanja s pravo družbo res super, čeprav sem se na pot podala z vročino in vnetim grlom. A izgleda, da mi je klima tam odgovarjala, saj sem na snemanju ozdravela. En dan smo snemali celo v dežju in sem si mislila: Pa joooj ... kaj jaz delam za to pesem!? Jutri bom zagotovo obležala ... Na srečo se to ni zgodilo in sem prišla domov popolnoma zdrava. Kar letela sem.

Projekta pa sem se posebej veselila še iz enega razloga: nekaj dni pred odhodom mi je moj kitarist Matevž rekel, da bi rad na snemanju zaročil svojo punco. Matevž in njegova Katarina v spotu igrata glavni vlogi poročenega para in doma je govoril, da sicer poroka ni zanj, da pa se bo potrudil odigrati vlogo moža. Na koncu je bil trenutek zaroke na plaži tako lep, da smo vsi jokali, ona pa tako srečna, da je še pred njim padla na kolena, tako da ga zdaj malo zbadamo, da ga je prehitela in je bila na kolenih prej kot on.

In prav to je čar pesmi "Letim": noro zaljubljen par, ki ne pozna meja, zaroka v spotu pa je pristna in iskrena, ker tudi Matevž in Katarina v odnosu letita.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran