radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Ansambel Stil in ansambel Modrijani v zgodnjo pomlad stopajo z novo uspešnico "Bi te, Bi te...". Fantje so sicer zelo dobri prijatelji. Poznajo se že vrsto let.

Poznali so se že naši starši. Druži nas pa tudi divji štajerski temperament in neizmerna strast do glasbe, 

je povedal Stilovec F. Gašper Jazbec.

modrijani stil

Modrijani in Stil so skupaj nastopili na velikem silvestrskem dvoboju in to je obrodilo tudi prvo glasbeno sodelovanje. Posneli so polko "Bi te, bi te ...", ki je priredba pesmi Berghain, odlične glasbene zasedbe Fäaschtbänkler.

Tako glasba še naprej povezuje glasbenike in različne države. Glasba ne pozna meja, 

je povedal Modrijan, Blaž Švab.

Stil in Modrijani so zelo hvaležni, ker so Fäaschtbänkler z veseljem dovolili priredbo in objavo pesmi. Nad izvedbo so bili navdušeni in z njimi ostajajo v stiku za prihodnja glasbena sodelovanja.

Priredbo so posneli z izrednim producentom Tadejem Miheličem, v njegovem M-MEDiA Recording studiu. Videospot so posneli v sodelovanju z video produkcijo Globus Videos. Spot je režiral Žiga Gjuro.

Modrijani so povedali:

Stilovci so super fantje. Pri snemanju pesmi smo se nasmejali do bolečin. Že, ko smo snemali priredbo, smo razmišljali o novih pesmih in projektih, ki jih bomo skupaj snemali.

Stilovci pa dodali:

Smo v polnem delovnem zamahu. Trenutno se intenzivno pripravljamo na številna poletna igranja, pripravljamo nov repertoar za najboljše žure in veselice, po katerih nas pozna Slovenija.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran