radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Dva primorska glasbenika, mlajši, Lean Kozlar Luigi, in starejši, Slavko Ivančić, sta združila glasove v novi skladbi "Lepo". Skladbo je spisal Lean. Sprva jo je pisal zase, a že v fazi nastanka ugotovil, da bi bila boljša kot duet. K sodelovanju je povabil legendarnega Slavka Ivančića, ki se ni obotavljal, ampak je bil takoj za. In pred vami je skladba "Lepo", plod sodelovanja dveh generacij primorskih glasbenikov!

slavko ivancic lean kozlar

Lean Kozlar Luigi je z glasbo začel zgodaj; že kot otrok je obvladal kitaro, bobne in trobento, kmalu pa ugotovil, da mu leži tudi petje. Ustvarjal je v lepem številu bandov, med drugimi je pel tudi pri Gedore, ki so bili lep čas tudi Slavkov spremljevalni band. In ravno takrat so se Leanove in Slavkove poti tudi prvič prekrižale in stkalo se je prijateljstvo. In ko je Lean pisal skladbo 'Lepo', ni bilo dvoma, koga bo najprej poklical! Slavko se je vabilu po snemanju dueta odzval in pred vami je skladba 'Lepo'. Pri njej so sodelovali še Marko Hrvatin na kitari, Mitja Bobič na klaviaturah, Teo Parovel na bobnih in Simon Markežič na bas kitari, nastala pa je v studiu Tartini v Piranu s producentom Benjaminom Shockom.

Videospot za skladbo 'Lepo' sta Lean in Slavko snemala z Janom Koštricem, poleg njiju pa v spotu vidimo igralko Saro Hodžič . Posnetki so večinoma nastali v Krajinskem parku Strunjan, na mestu, kjer se srečujeta kopno in morje, kjer prevladuje narava. Na mestu, kjer je lepo!


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran