radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

karmen september

Pop balada "Povej mi zdaj" govori o disfunkcionalni dinamiki soodvisnih odnosov, kjer se zgodba med dvema pogosto konča z razhodom. V tej moji zgodbi je konec srečen saj ona spozna, da se mora rešiti lastnih strahov in frustracij preden vstopi v kvaliteten odnos.

Karmen in september:
Karmen Zinrajh in Damir Višič sta na svojo skupno glasbeno pot v obliki dua Karmen in september stopila najprej s pop skladbami, a kmalu ugotovila, da sta doma in da se najdeta v synth popu. Oba otroka 70-ih in 80-ih let sta z glasbo, ki ju navdihuje, rasla in odraščala. Obujanja žanra 80-ih let preteklega stoletja sta se najprej lotila s skladbo "Vanilija", nato še z dinamično, energično "Tvoj čas mineva". Prevladujoči sintetizatorji in plesni beati so izraziti tudi v skladbah, "Tišina", "Subtilno", "Tamara".


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran