radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Nova skladba vsestranske glasbenice z zadnjega albuma Dvigam jadra je žalostinka, balada, ki osvobaja in razbremenjuje.

neisha

(Foto: Snežana Kuralt) 

Neisha pošilja v svet tankočutno balado z močnim sporočilom. V skladbi se izražajo izvirnost in sporočilnost besedila, pomirjujoča osvoboditev in razbremenjenost v obliki tolažbe, ki jo prinaša, veličina vokala in baladne strukture pesmi, ki se ne ozira na nič, še najmanj na minutažo. Prelepa pesem vam bo zlezla pod kožo, če ji boste le pozorno prisluhnili in razbrali njeno sporočilo, tako v vrsticah kot tudi med njimi. V družbi izvrstnih glasbenikov in vizualnih ustvarjalcev združuje glasbo in sliko v edinstveni video podobi.

Navkljub otožnemu prizvoku boste, če boste prisluhnili besedilu, sporočilo hitro razumeli. Se pa nikakor nisem ozirala ne na formo, ne na minutažo, rada imam dolge solistične dele, tokrat se v tej pesmi izkaže Gregor Kozar na saksofonu.

Skladba je dobila tudi video podobo. Za lokacijo snemanja je Neisha z video ekipo MAAG VISUALS izbrala priljubljeno Velenjsko jezero.

Ja, glede na to, da se oglašam z "onega" sveta, je bilo potrebno dobro razmisliti, kako želim, da pesem vizualno izpade. Ambient, ki ga je ponudilo Vista prizorišče ob Velenjskem jezeru je bil izbran zato, ker smo lahko tja na konec pomola postavili lep bel koncertni klavir. Bližina vode, krasen dan, čudovite plesalke in krasna ekipa, s katero sem ustvarjala, so res doprinesli točno tako kreativno in podporno energijo, kot sem jo želela.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran