radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Ansambel Brloga tokrat združil moči z znanim slovenskim glasbenikom Urošem Steklaso, ki se podpisuje pod avtorstvo besedila in glasbe za njihovo novo pesem "Pivo!"

brloga

(Foto: Domen Hohler)

Sodelovali so z velikim imenom slovenske glasbe
Štirje mladi fantje, Mitja, Simon, Damijan in Rok, ki jih združuje ljubezen do narodno zabavne glasbe v sodelovanju s slovenskim pevcem Urošem Steklaso izdajajo nov poletni komad in videospotom z naslovom "Pivo!"

Na našo novo pesem smo izjemno ponosni, saj smo lahko končno sodelovali z našim glasbenim prijateljem Urošem. Pesem je kot nalašč ustvarjena za vroče večere in druženje na poletnih veselicah,

povedo člani ansambla Brloga.

Lansko leto so na 7. festivalu v Oplotnici prejeli nagrado strokovne žirije
Ansambel Brloga na slovenski sceni deluje že od leta 2008 in je bolj poznan na štajerskem koncu, od koder tudi prihajajo člani ansambla.

Leta 2023 so se udeležili 7. festivala v Oplotnici in tam prejeli kar dve priznanji. Valček "Ljubim slovensko zemljo", ki je prejel nagrado strokovne žirije je napisal Matej Kocjančič, melodijo in aranžma pa je prispeval kar član ansambla Brloga, Rok Najvirt. Oba sta tako v Oplotnici prejela nagrado za najboljšo melodijo oz. besedilo.

Naj se pričnejo vroče poletne noči!
Naj se pije in poje "Pivo!"

To je šele začetek pravega žurerskega poletja,

še zaključijo fantje ansambla Brloga.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran