radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Slovenski glasbenik Isaac Palma je ponovno stopil na glasbeno sceno z novo skladbo, ki nosi naslov "Dva tedna". Po njegovem zadnjem singlu "Mala mala", so novega oboževalci že nestrpno pričakovali. Pesem prinaša globoko čustveno sporočilo, ki se dotakne poslušalcev s svojo iskrenostjo in čustvenostjo.

Glasbo je napisal skladatelj Roman Sarjaš, besedilo je prispevala Tadeja Hlebš Salobir, vse skupaj pa so s priznanimi glasbeniki posneli v studiu Art Music Records. Sarjaš je poleg standardne zasedbe glasbenikov dodal skladbi godalni aranžma, kar pesmi da dodatno mističnost in čarobnost.

isaac palma

(Foto: Anže Filipič)

Besedilo govori o občutkih izgube in osamljenosti, ki ju doživlja posameznik, ko se spopada s koncem ljubezenske zveze. Hotel sem peti o občutkih ranljivosti in bolečine, ki jih doživljamo ob izgubi ljubezni,

doda Isaac.

Videospot za skladbo "Dva tedna" je režiral Rok Breznik, ki je poskrbel za vizualno podobo zgodbe. V glavni vlogi nastopa nadarjena Hana Brvar, ki je s pevcem ponazorila ljubezensko afero, ki je trajala kratko, a zarezala globoko.

Snemanje je potekalo v slikovitem okolju Narodne galerije v Ljubljani, kar je pesmi dodalo posebno umetniško vrednost. Je namreč okolje, kjer sta se protagonista spoznala, nato pa se tudi iskala in na koncu tudi našla.

V videospotu sta nastopile tudi violinistka Ekaterina Lepoša in čelistka Laura Sečkar, ki sta violine in čelo za skladbo tudi dejansko posnele.

Isaac Palma s skladbo "Dva tedna" znova dokazuje svoj talent in sposobnost ustvarjanja glasbe, ki se dotakne poslušalcev na globlji ravni. Njegova glasbena pot bo tako še naprej navduševala in navdihovala številne poslušalce, ki se lahko zlahka poistovetijo z njegovimi besedami in melodijami.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran