radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Iz kozmosa je k nam prispela nova skupina 3rd Planet. Mladi intergalaktični fantje sicer prihajajo iz Maribora in Koroške, glasbeno pa jih je zaneslo v fuzijo bluesa, indie rocka, stonerskega zvoka kitar ter tudi v alter vode. Sedaj se nam predstavljajo s svojim prvim samostojnim singlom "Večno mlad".

3rd planet

(Foto: Marko Knehtl) 

Ob pravi meri različnih glasbenih žanrov fantje tvorijo novo zmes goriva, ki poganja njihovo plovilo po širni prostranosti vesolja. Na glasbeno pot so se podali na tretjem planetu od sonca, kjer se prepletajo mističnost vesolja in človeška strast. Glasbena izkušnja nas popelje na potovanje z značilnimi zvoki 'fuzz-ov', kar je njihov zaščitni znak. S tem nas ekipa transportira na pot neskončnih možnosti, ki jih ponujajo kozmična potovanja človeške psihe.

Verjamemo, da ima vsak izmed vas v bližini osebo, ki se bori z demenco. S pesmijo želimo pokazati, kako je, ko um počasi propada, 

so povedali pri zasedbi 3rd Planet.

Večno mlad je prvi samostojni singel skupine 3rd Planet
Pri ustvarjanju skladbe je s posadko letel tudi producent Matic Mlakar, ki je sodeloval tudi pri pripravi zaključnega aranžmaja.

Intergalaktični fantje že leta redno in uspešno nastopajo po prizoriščih po Sloveniji, hkrati pa v studiu snemajo nove pesmi. V kratkem lahko od njih pričakujemo novo avtorsko glasbo v slovenskem jeziku. V letošnjem letu namreč napovedujejo izid novega singla, naslednje leto pa tudi izid albuma.

3rd Planet so:

  • Rok Purg (vokal, kitara, avtor besedila)
  • Domen Škrlec (bass, vokal)
  • Alan Kresnik (kitara)
  • Teo Kotnik (bobni)

Glasba je nastala izpod rok celotne zasedbe 3rd Planet, v aranžmaju pa je sodeloval tudi producent Matic Mlakar.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran