radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Štajerski Brendi je pred dobrim mesecem dni predstavil novo pesem z naslovom "Ne povem". Glede na to, da je pesem požela val navdušenja med njegovimi poslušalci in predvsem poslušalkami, se je odločil, da jo preobleče v hitrejše ritme.

Pesem avtorja Borisa Jelenka, ki je ustvaril melodijo in Draga Horvata, kateri je podpisan pod besedilo, je tako dobila še t.i. remix različico.

Sicer pa poleg ustvarjanja lastnih skladb, Štajerski Brendi veliko nastopa, čaka ga namreč poletna sezona, v kateri nima več prostega vikenda. Kljub temu obljublja, da bo kmalu poskrbel za nekaj novega, saj je eno od starejših uspešnic preoblekel v narodnozabavne ritme. Že komaj čaka, da vam jo predstavi!

Nadvse dinamično skladbico, primerno prav za te poletne dni, smo preskusili tudi sami. Odpravili smo se proti morju in še pred koncem skaldbe smo že bili na cilju. Verjetno nas sedaj čaka en tovornjak položnic za prehitro vožnjo, a nič ne de. Mi smo maksimalno uživali!

Štajerski Brendi - Ne povem (Remix)


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran